Leukste hardlooproutes


Hardlopen is niet alleen goed voor je, maar is ook nog eens heel leuk! Vooral wanneer je progressie maakt en de vooruitgang bij jezelf ziet. Je kunt jezelf uit blijven dagen. Heb je er wel eens over nagedacht om het hardlopen nog leuker te maken door eens een andere hardlooplocatie op te zoeken. Hieronder vind je een aantal leuke locaties waar je kunt hardlopen. Ik begrijp dat je niet een uur wilt gaan reizen om te gaan hardlopen. Maar mocht je nou eens in de buurt zijn en het hardlopen wilt combineren met je uitstapje, dan is dit zeker het proberen waard!

Het vondelpark
Het vondelpark bevindt zich in Amsterdam en is een leuke locatie om eens te gaan hardlopen. Het is een rondje dat 3,3 kilometer lang is, omgeven door groen. Hier en daar zul je een aantal toeristen aantreffen of mensen aan het picknicken op een zomerse dag.

Berg en Dal
Een andere hardlooproute is Berg en Dal en dit bevindt zich Nijmegen. Het is een vijf kilometer lange hardlooproute langs en door het bos. Mocht je nou eens wat afwisseling willen en van het asfalt rennen naar een bos-rondje, dan is dit zeker het proberen waard!

Zwolse Bos
Het Zwolse Bos bevindt zich in Gelderland het is een hardlooproute dat ook gebruikt wordt als parcours tijdens de Sintloop. De route is 5 kilometer lang met een verharde ondergrond. Leuk om weer een wat afwisseling te brengen en niet meer je wekelijkse route te rennen.

Paterwoldsemeer 
Mocht je een ervaren loper zijn en 10 kilometer is je niet teveel? Of je bent juist opzoek naar een leuke uitdaging? Dan is de Paterwoldsemeer misschien wel iets voor jou. Het Paterwoldsemeer bevindt zich in Groningen en is een route van 10.47 kilometer. Zoals de plek eigenlijk al aangeeft, is dit parcours gelegen rondom een meer.

Mochten jullie nou zelf nog leuke routes hebben en deze staan er niet tussen, laat het mij dan weten onderaan in de reacties! Ook een leuke tip, waar ook nog eens een goed doel aan verbonden is, is het HartLoop evenement. Dit is een hardloop evenement in Leusden dat zich inzet voor stichting Hartekind. Mocht je hier nou wat meer over willen lezen, dan kan dat op de webiste. http://hartloop.nl/

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tips hardloopkleding